BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, 27 July 2011

My Sibling







Aku nak knl kn korg ngn adik beradik tersayang aku nie..

Mula2 aku nk knl kn diri aku la..

Sbb aku kan along… hahah

Nama aku Nurul Nabila Ain binti Mohamad Sabri

Aku dh jadi anak jati Selangor sejak 23 Sept 1988..

Makna umo aku.. korg pndai la kira sendiri…( kate trer math.. hehe)

Aku ni student lg walaupn dh agk muda kn..

Aku Diploma in Quantity Surveyor at UiTM Perak..

Hobi aku karaoke n melepak..hehe..

Hidup aku sempoi je.. selalu mnolong org yg tgh ssh…

Sbb aku mmg ske mnyhkn diri sndiri.. 2 la keburukan dalam diri aku..

Aku pn xphm ngn diri aku.. klu dh dtg angin aku smua aku mrh.. sbb 2 adik aku xske ngn aku..

Haha.. enth aku pn xtau.. yg pasti kakak yg ske kne pau aku la..

Naik pokai dibuatnye… khendak adik2 kne tunaikan.. aku kn along.. hehe..








Yang ni adik aku yang dibawah ku..

Name di Nurul Ain Syahirah binti Mohamad Sabri..

Die ni pn dh jd anak jati Selangor sejak 26 Mac 1990..

Maknanye.. pandai2 la calculate ek..

Dia ni Degree in Chemistry Science at UKM, Bangi…

Klu korg jumpa minah ni.. die nie adik aku yg sengal!

Die ni xkn mrh aku klu aku pkai brg die.. tapi klu die pkai brg aku mula la aku nk mgamuk..

Bak kate aku xske org pkai brg aku.. hehe..

Hobi die ni ske karaoke la ngn ske bergayut ngn balak die..

Maklum la org ada balak.. aku je yg single.. sob3..

Tapi die adik aku yg terbaik la.. sbb die tolong aku dalam ssh n slalu bagi nasihat pasal ex x gne aku..

Thanks iyah.. ko slalu ada untuk aku walaupun aku slalu marah2 ko.. hehe..








Aku nak knl kn adik laki aku satu2nye…

Die ni ske buli aku.. kadang2 nak mrh aku.. kaki tgn naik kn..sbb die ni konon2 nk manja ngn aku..

Maklum la aku satunye kakak yg nk layan kerenah die nie..hehe

Nama die Muhammad Adizul Iqram Bin Mohamad Sabri..

Die nip n dh jadi anak jati Selangor sejak 20 Dec 1991..

Die ngn adik pmpn aku gap setahun je.. sbb 2 kurang rapat kot.. enth pndai2 je aku..

Die ni Certificate in Automotive at Kolej Komuniti, Pasir Salak, Perak..

Walaupun aku dkt la jgk ngn kolej die nie.. tapi xpnh pn jmp.. sbb kje die ni asyk blk umh je..

Tapi ari 2 die accident kn.. abis moto.. so die patah kaki xblh nk blk.. xde transport..

I like.. biar die rse dok sini xblk2.. mcm aku.. hahah..

Tapi die la satu2nye adik laki aku.. xde adik laki lain yg blh gantikn..

Mse aku pctcl amik aku blk kje.. walaupn aku bengang slalu datang lmbt… argh!

Aslkn amik kn.. adik aku ni ensem ke?? Haha.. no komen!











Ni adik aku yang ke 3.. yang bajet cun la konon2nye..

Name die Nurul Ain Syafiqah Binti Mohamad Sabri..

Die ni dh jadi anak jati Selangor sejak 23 Mac 1994…

Die ni masih blja lg di SMK seksyen 18.. budak sekolah lg.. xmatang lg.. hehe..

Hobi die karaoke ngn text msg ng bf die..

2 je la die tau.. aku pn xphm.. byk btl cte dorg nk bincang kn.. haha…
(jelouse xde org nk msg ngn aku) sob3..  

Kerja die ni ske makan je.. klu aku ajk kuar mst tye ada makan2 ke x..

Aduh, terpaksa la blja kn… nk teman pye pasal..

Adik yg ske mgepau kakak.. kne la bg walaupn aku mrh2 dlu la..

Xbg xsmpai ati.. 2 aku kte aku ni ske tlg org.. haha..

Promote diri plak.. hehe

Adik aku yg slalu rasa diri die lawa kn.. tapi blh la… adik aku yang selalu komen aku.. hahah







Ni adik aku yg terakhir…

Nama die Nurul Ain Athirah binti Mohamad Sabri…

Anak jati Selangor sejak 20 Jan 1996..

Masih bersekolah di SMK seksyen 18…

Die sekolah turun terun tmurun family aku… smua skolah kt sini la…
18 dihatiku la kte kn… hehe…

Hobi die karaoke n berayap… merayap je kjenye.. aku pn xphm… asyk ngn syaza kan baik die..

Aku pn layan kn je la..

Tapi die ni adik aku yg slalu ske ikt aku… sbb nak pau aku la.. apa lg kn…hehe..

Tapi die tetap adik terbaik aku.. sbb die xske org kutuk kakak die..

Die slalu bg semangat kt aku mse aku pts ngn ex aku…
Thanks sgt2…

Ni la adik2 aku yang lawa2 n ensem..hahah

Aku sayang korg sgt2… walaupun slalu buat aku mrh.. hehe

Korg xde gantinye k…




........................................................................................

Wednesday, 20 July 2011


I’m the new!!!

Hye smua.. hehe..

Aku org baru kt blog nie.. hehe… tp sbnrnye xde la first time buat blog kn..

Ni blog kedua aku.. sblm nie blog aku nme…

http://bellanurul.blogspot.com

.. tp skrg….

Jeng2…

http://missmorks.blogspot.com

Bertukarnye blog aku dsebabkan terdapat stalker2 yang mmg xdiundangkan…

Ni blog aku yang aman kot.. harap2 la.. jgn die tau dh la kn.. pnt dh buat blog baru je..

Dah la lecih.. banyak step nk buat…

Aku buat blog ni khas atas permintaan yang xterhingga oleh Mira Kacang

Mst nk tgk kn orgnye…
.
....
........................




Ni la orgnye…

Stalker terhebat aku ni.. di slalu ada ngn aku waktu aku sedih ngn ex j****** aku 2 la..

Thanks tau.. ko la BFF aku yang slalu dgr masalah aku…

Tapi skrg die dh berinrelationship… die kalah kn aku… hehe

Tapi xper.. aku harap ko bhgia k.. blh lpe kn H**** 2 ek…hehe…

Bila wujudnye blog ni..

Bermula la hidup baru aku… aku harap hidup aku xsedih lg mcm dulu..

N aku dpt lpekn smua kenangan silam aku…

Bella mst blh… hehe…