BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, 20 July 2011


I’m the new!!!

Hye smua.. hehe..

Aku org baru kt blog nie.. hehe… tp sbnrnye xde la first time buat blog kn..

Ni blog kedua aku.. sblm nie blog aku nme…

http://bellanurul.blogspot.com

.. tp skrg….

Jeng2…

http://missmorks.blogspot.com

Bertukarnye blog aku dsebabkan terdapat stalker2 yang mmg xdiundangkan…

Ni blog aku yang aman kot.. harap2 la.. jgn die tau dh la kn.. pnt dh buat blog baru je..

Dah la lecih.. banyak step nk buat…

Aku buat blog ni khas atas permintaan yang xterhingga oleh Mira Kacang

Mst nk tgk kn orgnye…
.
....
........................




Ni la orgnye…

Stalker terhebat aku ni.. di slalu ada ngn aku waktu aku sedih ngn ex j****** aku 2 la..

Thanks tau.. ko la BFF aku yang slalu dgr masalah aku…

Tapi skrg die dh berinrelationship… die kalah kn aku… hehe

Tapi xper.. aku harap ko bhgia k.. blh lpe kn H**** 2 ek…hehe…

Bila wujudnye blog ni..

Bermula la hidup baru aku… aku harap hidup aku xsedih lg mcm dulu..

N aku dpt lpekn smua kenangan silam aku…

Bella mst blh… hehe…
                                     


1 comments:

nana said...

burok toi muke mira kacang tue . hahaha hye ! sye kawan mira kacang yg xbpe comel tue . HAHA